Δρόμος Duhui No.118, περιοχή Minhang, Σαγκάη, 201109 Κίνα
Αρχική Σελίδα

Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Γύρος εργοστασίων

1 2 3 4
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
Συγκόλλησης
Κατεργασίας CNC
CNC κέντρο κατεργασίας
Ηλεκτρική συγκόλληση

Συγκόλλησης

Κατεργασίας CNC

CNC κέντρο κατεργασίας

Ηλεκτρική συγκόλληση

1 2 3
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
εξεταστικό κέντρο
Εξεταστικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Δοκιμή λειτουργίας

εξεταστικό κέντρο

Εξεταστικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Δοκιμή λειτουργίας

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Intradin έχει τις βάσεις κατασκευής στη Σαγκάη, Huzhou και Qingdao. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν ποικίλες κατηγορίες μηχανικής επεξεργασίας, μέσω των διάφορων μορφών επεξεργασίας, μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές απαιτήσεις παραγωγής με προτεραιότητα που δίνεται στη σε βάθος κατασκευή της λήξης μηχανών, χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση και τις αδύνατες ικανότητες παραγωγής.
   

  Το σύστημα διαχείρισης του Intradin έχει περάσει την πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001 OHSAS18001 σύστημα διαχείρισης υγιεινής & ασφάλειας της εργασίας και σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO14001.
   

  Το Intradin 3 φυτεύει όλων ακολουθεί τις αδύνατες πρακτικές παραγωγής. Η επαγγελματική αδύνατη ομάδα βελτίωσης του Intradin πραγματοποιεί τη συνεχή βελτίωση για κάθε σύνδεση παραγωγής, που στρέφεται στην αδύνατη βελτίωση της παραγωγής της ενός κομματιού ροής και της αντικατάστασης της εργασίας από τις αυτοματοποιημένες μηχανές.

  Η ικανότητα κατασκευής του Intradin εξασφαλίζει πελάτες που θα πάρουν τα αγαθά τους εγκαίρως, στα επίπεδα ποιότητας, δαπανών και ασφάλειας που ψάχνουν.

 • OEM / ODM
 • Ε & Α

  Η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο του Intradin είναι ένα έμβλημα της στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησης, και ένα σημαντικό ίδρυμα για την ενίσχυση του επιχειρησιακού επαγγελματισμού Intradin.

  Η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο του Intradin δημιουργούν μια πλατφόρμα για το επαγγελματικές σχέδιο και την καινοτομία. Με βάση την ενσωματωμένη διαδικασία εργασίας «της έρευνας – ανάπτυξη – το σχέδιο – τεχνολογία – πείραμα», το κέντρο αναπτύσσεται, έρευνες, και νέα προϊόντα δοκιμών για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ποιότητας, της υγιεινής περιβάλλοντος και της εργασίας & των συστημάτων ασφάλειας.
   

  Οι ικανότητες έρευνας του Intradin & παραγωγής φορμών του αναπτυξιακού κέντρου διευκολύνουν Intradin να γίνουν τα γρήγορα δείγματα για να παρέχουν τα μετρήσιμα στοιχεία για την εξασφάλιση ποιότητας των νέων πραγματικών προϊόντων ανάπτυξης προϊόντος και κατασκευής εγκαίρως.

  Συγχρόνως, εκμεταλλευμένος τις εξωτερικές επαγγελματικές ομάδες σχεδίου, η έρευνα του Intradin & το αναπτυξιακό κέντρο πραγματοποιούν τις κατευθυντικές και ενδεχόμενες μελέτες σχετικές με τα προϊόντα, τις μεταβαλλόμενες τεχνολογίες, και τη ζήτηση στην αγορά. Το επίπεδο έρευνας & ανάπτυξης προϊόντων του Intradin κονταίνει τον κύκλο των ενάρξεων νέων προϊόντων για να επωφεληθεί των ευκαιριών αγοράς και επιτρέπει σε Intradin για να παρέχει την υπηρεσία και τη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων για τις ενσωματωμένες λύσεις της Ε&Α προϊόντων.
   

  Συνδέοντας το μεγάλο ενδιαφέρον με την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, αυτή τη στιγμή η έρευνα & το αναπτυξιακό κέντρο έχουν ισχύσει για πέρα από τις εκατοντάδες των εσωτερικών και ξένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο σύνολο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Winnie Hu

Τηλ.:: 86-21-64908190

Φαξ: 86-21-64856185

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ηλεκτρικό μηχανή κοπής κιμά προμηθευτής. © 2017 - 2020 electricmeat-grinder.com. All Rights Reserved.